Radyo Dinle Tv

Radyo Ton Dinle

[contact-form-7 id="3780" title="Hata Bildirimi"]
Yorum yap

Radyo Ton

Radyo Ton dinle; Radyo Ton Çanakkale’nin yerel radyolarından birisi olup 94.0 MHz frekansından yayın yapmaktadır. Çanakkale’nin ilçeleri ve yakın şehirlerden dinlenebilen kanalı aynı zamanda internet üzerinden de takip edebilirsiniz.

Pop müzik ağırlıklı yayın yapan kanal, Çanakkalelilerin sesi olmaktadır. Radyo Ton bölgeye dair gelişmeleri takip edebilmenizi sağlayan kanalda Çanakkale’deki etkinliklerin yanı sıra güncel hava durumu, spor haberleri de paylaşılmaktadır.

Radyo Ton 24 saat kesintisiz yayın yapan kanal en yeni şarkıları dinleyicileri ile paylaşmaktadır. Güncel şarkıları takip edebileceğiniz radyoda geçmişten günümüze taşınan en parçalara da yer verilmektedir. Ayrıca kanalın internet sitesi ya da telefonu aracılığıyla iletişime geçerek istek şarkıda bulunabilirsiniz. Dinleyicilerinin görüşlerine değer veren kanal sık istek şarkılara göre yayın akışını belirlemektedir.

https://www.tontv.com.tr/radyoton

Etiketler:
Daha fazla göster

Sevdiklerine Yorum Yaz



Facebook Yorumları

Canlı Online Mobil Radyo Dinleme sitesi - 2019 Radyo dinle sayfamız www.radyodinletv.com ’da yer verdiğimiz tüm radyolar, “Canlı Radyo” yayınlarının resmi medya siteleri aracılığıyla paylaşılmaktadır.

İLETİŞİM RADYO EKLE TELİF Tüm hakları Radyo kuruluşlarına aittir.
Tüm hakları Radyo kuruluşlarına aittir.
 Subscribe in a reader Sitemap Canlı Radyo Dinle Tv Biabet biabet giriş